Zakelijk verkeer

Slimme oplossingen voor afspraken buiten de deur

Elektrisch autodelen: gebruiksgemak voor iedereen met afspraken buiten de deur

Hoeveel medewerkers bij jou op het bedrijf komen met de auto naar het werk omdat ze in de loop van de dag een afspraak buiten de deur hebben? En hoeveel auto’s staan er daarom 80% van de tijd stil op het parkeerterrein? Voor sommige bedrijven is het rendabel om zelf te investeren in poolauto’s, en die aan te bieden voor zakelijke ritten. Voor kleinere organisaties is zo’n investering vaak te groot. Inmiddels zijn er veel schone en duurzame oplossingen, die interessant zijn voor zowel kleine als grote bedrijven. Medewerkers komen met de fiets, e-bike of het OV naar het werk en voor de complexe of verre zakelijke ritten staat een financieel aantrekkelijke schone poolauto voor hen klaar. Gebruiksgemak voor iedereen met afspraken buiten de deur.

Zakelijk elektrisch autodelen

De auto is niet weg te denken uit het verkeer. En dat hoeft ook niet. Slim gebruik ervan, dat is wel een logische en vanzelfsprekende stap. Steeds meer mensen delen hun eigen auto of gebruiken een deelauto. Ook voor bedrijven is autodelen aantrekkelijk: financieel en voor het milieu. Veel professionele aanbieders van deelauto’s bieden elektrische auto’s aan. Je kunt de poolauto alleen voor je eigen bedrijf reserveren, maar natuurlijk ook delen met meerdere (kleinere) bedrijven in de buurt. Zo deel je niet alleen de auto, maar ook de kosten.

 

Aanbieders deelauto’s

Wil je je alvast wat oriënteren? Hieronder een overzicht van bekende aanbieders die zowel een aanbod hebben voor particulieren als voor bedrijven en al aanwezig zijn in de IJmond of daarover in gesprek willen: