Toogethr Cycles

Informatie voor de fietsers

Gezond naar je werk met Toogethr Cycles

Spaar voor cadeau’s of steun een goed doel in de regio

Hoe ziet jouw werkweek eruit? Werk je op dit moment helemaal vanuit huis, kom je voor een deel weer naar je werk of heb je al die tijd op locatie doorgewerkt? Was het tot voor kort nog heel rustig op de weg en in het OV, inmiddels wordt het alweer drukker. 

Niemand wil terug naar de tijd van files en een te drukke spits. Woon je binnen een straal van 8 km van je werk, dan is de fiets een prima vervoermiddel. Gezond voor jezelf, goed voor het milieu en vaak sneller dan je denkt. Met de gratis fietsapp Toogethr Cycles geven we je een zetje om je auto te laten staan en vaker op de fiets te stappen!

Met de app spaar je punten voor je gefietste woon/werkkilometers. Die punten ruil je in voor cadeau’s in de webshop of kun je doneren aan het goede doel. Voor alle thuiswerkers staan er meer dan 10 leuke persoonlijke challenges in de app: fiets jij bijvoorbeeld 10 fietritjes in een week, of misschien wel 200 km in 30 dagen? Toogethr Cycles maakt fietsen nog meer de moeite waard!

Zo werkt de fietsapp

 • Werk jij in Beverwijk, Velsen of Heemskerk en heeft het bedrijf meer dan 20 medewerkers? Dan is de app beschikbaar voor jou.
 • Kijk hier of jouw werkgever al bij IJmond Bereikbaar is aangesloten. Nee? Stuur dan een mail met je naam en de naam van jouw bedrijf naar support@toogethr.com 
 • Download de app Toogethr Cycles  in de Play Store of App Store.
 • Maak een account aan met je zakelijke e-mailadres; je wordt dan aan de community van jouw werkgever toegevoegd.
 • Start je een fietsrit? Klik in de app op start. Ben je op de plaats van bestemming klik op stop.
 • Met je woon/werkritten verdien je punten. Die wissel je in voor cadeau’s of geef je aan het goede doel. 
 • Werk je nog veel thuis? Kom uit je stoel en stap op de fiets. Daag jezelf dan uit met de persoonlijke challenges. Al je fietskilometers (dus woon/werk én recreatief) tellen mee.
 • En ook leuk: je kunt in de app makkelijk afspraken maken met collega’s om samen te fietsen.

Goed om te weten

 • Heeft jouw zorginstelling, school of bedrijf meerdere locaties en fiets je de ene dag naar locatie A en de andere naar locatie B? De app houdt daar rekening mee. Je verdient punten, ongeacht naar welke locatie je fietst.
 • Maak je tijdens het fietsen gebruik van de pont en moet je even wachten bij de oversteek? Geen punt. De app houd je gegevens 20 minuten ‘vast’. Zodra je weer verder fietst, wordt je rit weer automatisch opgepakt.
 • Ben je vergeten de app aan te zetten voordat je vertrekt? Dat is wel balen. Je kunt een rit niet achteraf nog toevoegen. Als je je fietsritten in plant, ontvang je een kwartier van te voren een herinnering. Dat helpt!
 • Heb je vaste dagen waarop je fietst? Plan je fietsritten dan in. Ook dan krijg je voor vertrek een seintje om je te helpen herinneren om de app aan te zetten.
 • Ben je vergeten de app uit te zetten als je op je bestemming bent? Geen nood, de app schakelt zelf na 20 minuten uit.

Wie is Toogethr?

IJmond Bereikbaar en Toogethr werken al langere tijd succesvol samen. De kwaliteit van hun samenrijd-app, die al door meerdere bedrijven en organisaties in de IJmond wordt gebruikt, is hoog en de metingen betrouwbaar. We zijn samen opgetrokken bij de ontwikkeling van Toogethr Cycles en we zijn er dan ook trots op om launching  partner te zijn. Deze app vervangt alle activiteiten die we voorheen met Ring-Ring deden.

Fiets met een goed gevoel het jaar uit!

IJmond Bereikbaar verdubbelt jouw donatie aan het goede doel

Als gebruiker van de fietsapp weet je dat je punten spaart voor je fietskilometers van en naar het werk. Sluit 2020 met een goed gevoel af en doneer je punten in december aan één van de 5 goede doelen in de webshop.Zo  vóel je je goed, en dóe je ook meteen goed! En voor de extra motivatie: IJmond Bereikbaar verdubbelt het bedrag dat deze maand aan de goede doelen wordt geschonken! Dus klik op ‘Beloningen’ in de app en schenk je punten aan het goede doel dat jouw steun verdient.

5 goede doelen in de regio die blij zijn met jouw bijdrage

Werk je op de Trompet?

Voor bedrijventerrein De Trompet hebben we één gezamenlijke community opengesteld: De Trompet Heemskerk. Iedereen die op De Trompet 1 en 2 werkt, meldt zich aan met het zakelijke emailaccount van het eigen bedrijf. Je wordt dan direct aan de community ‘De Trompet Heemskerk’ toegevoegd.  

Belangrijk: 

Dit zijn de bedrijven die we al kennen: Overzicht bedrijven De Trompet (pdf)

Krijg je bij het aanmaken van je account de melding ‘jouw bedrijf is nog niet bekend bij Toogethr’? Niet getreurd: stuur een e-mail aan ahaak@odijmond.nl en we zorgen ervoor dat de bedrijfsnaam zo snel mogelijk aan de community wordt toegevoegd.

Meest gestelde vragen

Heb je een vraag over het downloaden van, profiel aanmaken of gebruiken van de app?

Kijk hier bij de meest gestelde vragen of stuur een e-mail aan support@toogethr.com