Samenrijden met Toogethr

Doorstroming van het verkeer is belangrijk. Want stilstaan en optrekken kost tijd, geld én is niet goed voor het milieu. Zoek jij een manier om de CO2 footprint van je organisatie te verkleinen en tegelijkertijd de druk op je parkeerterrein te verkleinen? Bekijk dan de mogelijkheden van ‘Samenrijden met Toogethr’. 

Voor de medewerkers waarbij fietsen naar het werk, reizen met het OV, of thuiswerken niet altijd of zelfs helemaal niet mogelijk is, bestaat er toch ook een manier om duurzamer te reizen: rij samen met Toogethr. Samenrijden is leuk, makkelijk én goed voor het milieu. Matches worden gemaakt met een app.

Autodelers en bijrijders sparen – met behoud van hun kilometervergoeding – 
leuke cadeau’s bij elkaar.

De voordelen voor jouw bedrijf:

Minder CO2 uitstoot

Verminder de CO2 uitstoot en hiermee je footprint. Neem verantwoordelijkheid voor de milieubelasting die je bedrijf veroorzaakt door het beste voorbeeld te geven aan andere bedrijven.

Sociaal

Het woon-werkverkeer delen met collega's versterkt de band en koestert de bedrijfscultuur

Minder kosten

Verminder parkeerkosten: Je kunt door samenrijden wel 50% van de parkeerplekken besparen.

Handige rapportage

Krijg inzicht in de mobiliteit van je medewerkers. Kom meer te weten over hoe je medewerkers reizen en verbeter de beslissingen die je hierover neemt.

De app Toogethr

De Toogethr-app maakt samenrijden makkelijk. Op basis van woonadres en werktijden geeft de app suggesties met welke collega je kunt samenrijden. Met elke rit die je samen rijdt, verdien je punten. De punten wissel je om voor extra kilometervergoeding, leuke kado’s of geef je weg aan het goede doel. 

Elke organisatie kan specifieke beloningen koppelen aan Toogethr. Uit ervaring blijkt dat op deze manier belonen een enorme boost geeft. Samenrijden zorgt bovendien voor minder files, minder CO2-uitstoot, minder benzinekosten en meer gezelligheid! De rapportages laten zien welke impact je als bedrijf maakt: totaal aantal gedeelde ritten, bespaarde kilometers, CO2-besparing en parkeerbezetting.

Handig om te weten

Om een goede poule te maken is de gewenste minimale bedrijfsgrootte ca. 500 medewerkers. Samenrijden met een combinatie van kleinere buur-bedrijven kan natuurlijk ook!

IJmond Bereikbaar biedt samenrijden met Toogethr aan via werkgevers. Zij stellen de gegevens van hun medewerkers beschikbaar. Individueel gebruik is niet mogelijk. 

Zowel bestuurders als passagiers kunnen gebruik maken van de app en verdienen punten.

Toogethr is zich er erg van bewust dat zij met gevoelige data werkt. Daarom heeft privacy en het beveiligen van de gebruikersdata de hoogste prioritiet en doen zij er alles aan om de gebruikersdata te beschermen. Alle systemen en infrastructuur zijn erg veilig georganiseerd. Lees hier de algemene voorwaarden en het privacybeleid

Meer weten?

Deze bedrijven doen al mee: