Waarmee kunnen we je helpen?

Ben je verantwoordelijk voor HR, Duurzaamheid of Facilitaire Zaken en wil je aan de slag? Neem dan contact op met ons team. Ben je een werknemer en maak je gebruik van de fietsapp Toogethr Cycles of de Toogethr Rideshare app? Of zie je kansen om jouw werkgever te enthousiasmeren voor slim en duurzaam reizen? Ook dan mag je van ons bellen of mailen.

Astrid van den Haak

ahaak@odijmond.nl - (0251) 263863

Programmamanager Werkgeversaanpak & Gedragsverandering Woon/werkverkeer. 

Taakaccent voor het gehele programma: Communicatie.

Ronald Vierkant

rvierkant@odijmond.nl - 06 50050995

Mobiliteitsmakelaar

Mobiliteitsscan & Advies op maat

Ervaren projectleider en coördinator regionale mobiliteit

Kom met het OV of op de fiets

Ons kantoor is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zowel de trein als de bus stoppen op minder dan 100 meter van de ingang. Kom je op de fiets, dan zet je deze gratis en droog in de bewaakte fietsenstalling op 40 m afstand.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Eén keer per kwartaal brengen we je graag op de hoogte van tips & trucks en ontwikkelingen die van belang zijn voor de regio IJmond.

Vraag een mobiliteitsscan aan

Ben jij verantwoordelijk voor HR-, Facilitaire zaken of Duurzaamheid en is je organisatie groter dan 50 medewerkers? Doe samen met IJmond Bereikbaar de gratis mobiliteitsscan voor personenvervoer en krijg inzicht in kansrijke maatregelen om het woon/werkverkeer en de zakelijke ritten bij jouw bedrijf slimmer en duurzamer te maken.

Volg ons:

Een bericht sturen mag ook!

Vul je gegevens in en vertel wat wij voor je kunnen doen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op