Waarmee kunnen we je helpen?

Ben je verantwoordelijk voor HR, Duurzaamheid of Facilitaire Zaken en wil je aan de slag? Neem dan contact op met ons team. Ben je een werknemer en maak je gebruik van de fietsapp Toogethr Cycles of de Toogethr Rideshare app? Of zie je kansen om jouw werkgever te enthousiasmeren voor slim en duurzaam reizen? Ook dan mag je van ons bellen of mailen.

Nick Ruiter

Programmamanagement
E-mail: nruiter@odijmond.nl
Tel: 06 29 64 73 01

Martijn Mewe

Mobiliteitsscan & Advies op maat
E-mail: mmewe@odijmond.nl
Tel: 06 50 21 52 82

Ronald Vierkant

Mobiliteitsscan & Advies op maat
Email: rvierkant@odijmond.nl
Tel: 06 500 50 995

Roel van Herk

Projectmedewerker Duurzame Mobiliteit
E-mail: rherk@odijmond.nl
Tel: 06 55 88 01 83

Kom met het OV of op de fiets

Ons kantoor is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zowel de trein als de bus stoppen op minder dan 100 meter van de ingang. Kom je op de fiets, dan zet je deze gratis en droog in de bewaakte fietsenstalling op 40 m afstand.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Eén keer per kwartaal brengen we je graag op de hoogte van tips & trucks en ontwikkelingen die van belang zijn voor de regio IJmond.

Vraag een mobiliteitsscan aan

Ben jij verantwoordelijk voor HR-, Facilitaire zaken of Duurzaamheid en is je organisatie groter dan 50 medewerkers? Doe samen met IJmond Bereikbaar de gratis mobiliteitsscan voor personenvervoer en krijg inzicht in kansrijke maatregelen om het woon/werkverkeer en de zakelijke ritten bij jouw bedrijf slimmer en duurzamer te maken.

Hier vind je ons

IJmond Bereikbaar is powered by de Omgevingsdienst IJmond. Ons kantoorpand ligt direct aan het station. De ingang vind je aan de rechterkant (aan de kant van de bioscoop).