Fietsers in de IJmond zetten overweldigend resultaat neer met @work en @home challenges

Heb jij dat ook? Twee keer met je ogen knipperen en de maand september is alweer voorbij. We hebben een mooie nazomer-maand gehad en dat zien we terug in de resultaten van de Back TOO Work Challenge.

In totaal is er door alle deelnemers 98.952 kilometer met de fietsapp Toogethr Cycles geregistreerd: 81.331 kilometer voor woon/werkverkeer en 17.621 aan privékilometers. Dat is 2,5 keer de wereld rond. Wat een overweldigend resultaat!

€ 2.000 voor zorgboerderij de Reigershoeve

Alle fietsers samen hadden de uitdaging om per week minstens 20.000 kilometer te fietsen. Voor iedere keer dat dit lukte beloofde IJmond Bereikbaar € 500 te doneren aan De Reigershoeve, een zorgboerderij voor ouderen met dementie in Heemskerk. Dat is alle weken gelukt. De gift is hiermee opgelopen tot maar liefst € 2.000

Allemaal winnaars

Het doel van de Back TOO Work Fietschallenge was om zoveel mogelijk mensen na de vakantie te motiveren om op de fiets naar het werk te gaan of de thuiswerkdag met een gezond fietsritje te onderbreken. 

edereen die mee deed met de Back TOO Work Challenge maakte kans op mooie prijzen uit de weekloterij of grote Prijzenpot. Deze 10 fietsers zetten we extra in het zonnetje: zij hebben de meeste kilometers in de benen zitten.