Uitnodiging bijeenkomst Flexibel werken en Slim reizen

Maar liefst 24 grote organisaties in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) tekenden vorig jaar op 24 september een intentieverklaring om zich in te zetten voor minder files, beter spreiden in het openbaar vervoer en meer beweging door vaker te fietsen en wandelen. Daarmee dragen ze bij aan minder CO2-uitstoot, schonere lucht en vitale medewerkers. De intentieverklaring, inmiddels hernoemd naar de Samenwerkingsovereenkomst flexibel werken en slim reizen, is niet onopgemerkt gebleven. Met nog eens 50 nieuwe werkgevers zijn inmiddels zo’n 75 werkgevers uit de MRA aangesloten. Een prachtige ontwikkeling waar we met elkaar hard voor hebben gewerkt.

Feestelijke bijeenkomst
Op vrijdag 24 september 2021 organiseert Breikers samen met alle mobiliteitsprogramma’s in de MRA een feestelijke online bijeenkomst om de samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en vervoerders in de MRA op het gebied van mobiliteit te bestendigen. We verwelkomen maar liefst 50 nieuwe werkgevers die zich aansluiten en vragen enkele van hen om ons mee te nemen in hun ambities en plannen voor komend jaar. Ambassadeurs die vorig jaar tekenden, vertellen hoe zij invulling geven aan de Samenwerkingsovereenkomst.

Egbert de Vries en Marja Ruigrok zijn onze gastheer/gastvrouw tijdens de bijeenkomst. En met bijdragen van onder andere secretaris-directeur van de Vervoerregio Amsterdam Thea de Vries bieden we  een inspirerende sessie aan.

Aanmelden
Wil jij als werkgever (directie, HR, duurzaamheid) weten wat er speelt en hoe andere organisaties in de MRA met hybride werken en duurzaam woon/werkverkeer bijdragen aan bereikbaarheid, schone lucht en CO2 vermindering? Meld je aan als online gast. Je bent van harte welkom!