Uitdagende weekchallenges, leuke prijzen en samen fietsen voor het goede doel

De zomervakantie zit erop, we gaan weer aan het werk. Maar hoe ziet die werkdag eruit? Ga je weer (meer) naar het bedrijf of werk je vooral nog vanuit huis? Met de challenge Back TOO Work daagt IJmond Bereikbaar iedereen uit om zo gezond en duurzaam mogelijk naar het werk te reizen en op een thuiswerkdag lekker in beweging te blijven: op de fiets dus!

Vanaf 1 september start de nieuwe Back TOO Work challenge en daarvoor trekken IJmond Bereikbaar en Toogethr alles uit de kast: je verdient punten, maakt kans op mooie weekprijzen en je doet mee met de loterij uit de Grote Prijzenpot. Bovendien werken  alle fietsers samen aan een gift voor een bijzonder regionaal goed doel: de Reigershoeve in Heemskerk, een buitengewone woonzorgboerderij voor mensen met dementie.

Ritten registreren met Toogethr Cycles
Alle gefietste ritten worden geregistreerd met de fietsapp Toogethr Cycles.  Fietsers krijgen daarvoor iedere week een seintje om de nieuwe weekchallenges voor Back TOO Work @work en Back TOO Work @home te activeren. De eerste is voor de woon/werkritten, de tweede voor de fietsritjes die je maakt om je thuiswerkdag te onderbreken. Iedere week worden de challenges iets uitdagender. De campagne Back TOO Work duurt de hele maand september.

Aangesloten werkgevers en medewerkers

Een flink aantal aansprekende werkgevers in de IJmond stimuleren duurzame mobiliteit actief en motiveren hun medewerkers via de challenges en activiteiten van IJmond Bereikbaar. Is jouw organisatie ook gevestigd in de IJmond en zie je kansen om meer te doen met thuiswerken, fietsstimulering, samenrijden of spitsmijden. Neem dan contact op met mobiliteitsmakelaar Ronald Vierkant: rvierkant@odijmond.nl of 06-50050995. Het advies van IJmond Bereikbaar is  vrijblijvend, objectief en gratis.