Nieuwe toepassing fietsapp Toogethr Cycles maakt fietsen nog leuker

Thuiswerkdag of Naar-je-werk-dag? Fietsen doe je met Toogethr Cycles.

De zomervakantie zit erop, we gaan weer aan het werk. Maar hoe ziet die werkdag eruit? Klap je nog vooral je laptop open en werk je vanuit huis of ga je weer naar het bedrijf? Veel werkgevers geven hun medewerkers de ruimte om een nieuwe balans te vinden: deels vanuit huis en deels op het werk. Hybride werken draagt positief bij aan werkgeluk, een hogere productiviteit en duurzaamheid. Daarbij zorgt het voor minder drukte op de weg en efficiënter gebruik van bedrijfs- en parkeerruimte.

Fietsen = verdienen
Mobiliteitspartner Toogethr en IJmond Bereikbaar, de gebiedsaanpak voor slim werken en duurzame mobiliteit in de IJmond, vinden het belangrijk om bij te dragen aan die balans.

Daarom lanceren zij samen een nieuwe toepassing in de fietsapp Toogethr Cycles: werden voorheen alleen je gefietste woon/werkkilometers beloond, nu kun je ook punten verdienen als je op je thuiswerkdag een fietsritje maakt. Want of je nu op de fiets naar je werk gaat of vanuit huis werkt: met allebei draag je bij aan een minder drukke spits en help je mee CO2-uitstoot te verminderen.

Uit onderzoek blijkt dat thuiswerkers nog weleens vergeten te pauzeren. Je rolt voor je het weet de ene na de andere online vergadering in en werkt daarna naadloos verder aan je e-mail. Met persoonlijke challenges helpt de app om de thuiswerkdag op een gezonde manier te onderbreken. De nieuwe feature is voor alle fietsers, binnen en buiten de IJmond.

Back TOO Work Challenge in September

Als opwarmertje staan er voor de deelnemers in de IJmond twee gloednieuwe challenges in de app: ‘Om en om’ voor je woon/werkritten en ‘Bezige bij’ om je thuiswerkdag te onderbreken. Daarnaast organiseert IJmond Bereikbaar samen met Toogethr in september de Back TOO Work challenge voor de fietscommunity in de IJmond, waarbij er aandacht is voor zowel de mensen die weer naar het werk gaan  als ook iedereen die nog thuis aan het werk is: stap op de fiets!