Topscorers, persoonlijke en groepsuitdagingen en veel mooie prijzen

80.111 fietskilometers, 2.403.323 kcal verbrand en 14.660 kg CO2 bespaard. Dat zijn de resultaten van het IJK [IJ-kaa]: dé fietschallenge van deze zomer in de IJmond.

11 juni, op de eerste dag van het EK, ging de volgende oproep de deur uit aan de fietscommunity van  IJmond Bereikbaar: “Laat je de komende weken van je beste kant zien. Niet bij het EK, maar bij het IJK [IJ-kaa]! Of je nou naar het werk gaat, of vanuit huis werkt, stap lekker vaak op de fiets en maak je kilometers”. Het IJK duurde zolang Oranje meespeelde in het toernooi.

Naast de persoonlijke uitdaging van 30 kilometer per week, waarmee je kans maakte op leuke prijzen, was er ook de teamchallenge om wekelijks samen 20.000 kilometer op de teller te zetten voor een donatie aan Stichting Spieren voor Spieren. Dat is alle weken gelukt. IJmond Bereikbaar maakt graag namens alle fietsers 3x € 500 = € 1500 over aan dit mooie goede doel. Ook de winnaars van de Oranjeweekloterij, de winnaars van de prijzen uit de Grote IJK Prijzenpot én de 10 Topscorers hebben inmiddels persoonlijk bericht gekregen.

In september stomen we jullie graag opnieuw klaar voor een nieuwe challenge “Back-to-work”, maar eerst wensen we iedereen een fijne zomervakantie!