Wie is de beste (thuis)werkgever van 2020?

Nooit eerder werkten zoveel mensen tegelijkertijd en langdurig vanuit huis of ‘op anderhalve meter’ op het bedrijf. Veel bedrijven en organisaties hebben hun medewerkers geholpen om deze nieuwe manier van werken zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. En dat willen we belonen!

 

 

Heb of ben jij die werkgever die net even een stapje verder heeft gezet om werken in 2020 zo makkelijk mogelijk te maken? Nomineer jouw bedrijf of organisatie dan voor de Zo Werkt Het Award 2020.  Klik direct op https://zowerkthet.nl/award/ of bel of mail Astrid van den Haak met je inspirerende verhaal: 0657551579 of ahaak@odijmond.nl Medewerkers die hun werkgever nomineren maken bovendien kans op een city e-bike van Muto.

 

 

IJmond Bereikbaar is trotse regiopartner van het nieuwe mobiliteitsplatform Zo Werkt Het. Met meer dan 10 regio’s trekken we samen op met landelijke en regionale oplossingen en campagnes voor flexibel (thuis)werken en slim reizen.