Carpoolen ouderwets en onhandig? Niet met de app van Toogethr. In 2019 zijn met IJmondse werkgevers al mooie resultaten behaald: 12.576 gedeelde ritten, 421.400 gedeelde kilometers en 77.116 kilogram minder CO2-uitstoot.

 

Voor 2020 is de samenwerking tussen IJmond Bereikbaar en Toogethr verder verstevigd. We zijn blij met deze energieke, resultaatgerichte en pragmatische partner en laten graag meer werkgevers in de regio kennis maken met de nieuwe manier van samenrijden.

 

Toogethr biedt een aantrekkelijke manier om de spits te ontlasten en het aantal autokilometers te verminderen: rij samen! Matches worden gemaakt met een app en autodelers en bijrijders sparen met behoud van hun kilometervergoeding leuke cadeau’s bij elkaar. Leuk, makkelijk én goed voor het milieu.

 

Is jouw organisatie gevestigd in de IJmond en wil je mee doen? IJmond Bereikbaar draagt bij in de opstartkosten en Toogethr zorgt voor een bewezen activatie-campagne en uitrol.